Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RZ

Teda paní, vy ale máte starosti... To nemáte jinou zábavu než prudit s ptákovinama? Lidi jako vy jsou schopní vypustit uzenou makrelu zpátky do moře.

9 9
možnosti
LZ

ha ha, to jsme se zasmáli..:-/

2 0
možnosti
Foto

Vybavila jsem si své rodiče, oba v důchodu - celou zimu hrají takovou tu stříečku, kde se trefujou do slepic.;-D;-D. Navzájem se předhánějí, kdo jich sejme víc. Asi jim to zabavím, už dětinštějí;-). JInak, mám ráda zvířata i dětiV.

13 8
možnosti
Foto

A mohlo by to být i horší, např. v tom virtuálním parku mohli pobíhat oblíbení reportéři a moderátoři ČT, nebo dokonce pracovníci konkurenčních televizí (!), pochopitelně také virtuální...

6 1
možnosti
PN

P90a63v51e72l 78N41o62v83á36k

20. 4. 2013 12:26

Pane Krákoro, mám vaše příspěvky rád, ale tentokrát jste vedle jak ta jedle. Zamyslete se vážně nad tím co píšete. Nemám rád bláznivé bojovníky proti týrání zvířátek, ale tohle je evidentně něco jiného. Zabíjení byť kreslených psů a koček je prostě hnus. Přijměte, že má někdo jiný názor než vy a nerejpejte.

8 6
možnosti
JJ

J82a38n 48J91e81l82e72n

21. 4. 2013 9:09

hnus? pak je hnus každý živý tvor. hnus je naše přirozenost a lidé si říkáme protože vidíme rozdíl.

2 4
možnosti
Foto

Pani Kasparova, dekuji za blog a jsem Rada, ze jste, jaka jste. Nemusi prset, hlavne, ze zacina kapat a ze i v Cesku pracuji ochranci zvirat a nejsou tam jen takovi, kteri by kvuli vajicku, levnejsimu o desetnik nedoprali slepici ani o par centimetru vetsi klec!

6 12
možnosti
JH

Vy jíte vejce? Dyt tím zabijíte ještě nevylíhlé kuřátko?:-) A nákupem vajec zaviňujte, že kvůli Vám musí několik slípek trpět v kleci, aby pokryly Vaší spotřebu.Rv

9 5
možnosti
KK

Kdo si přečte diskusi - nebo aspoň pár příspěvků, možná stejně jako já zjistí zajímavou skutečnost:

Odpůrci zvířat používají docela silná slova na adresu svých názorových protivníků (tj. mě a dalších, kdo máme v úctě živé tvory bez ohledu na to, jestli je to člověk, nebo pes) - jsme podle nich "hloupí, zavilí, osamělí, neúspěšní, nenávistní, nikdo je nemá rád...", psy většinou nazývají "čokly", píší rádobyvtipné poznámky o jedení psů apod.

Všimněte si prosím, že tyto či podobné (urážlivé) výrazy či podobné dehonestující poznámky my (ochránci zvířat - mám-li použít mediální zkratku) na adresu svých názorových protivníků nepoužíváme a vyjadřujeme se zde slušně a s respektem k jinému názoru... no není to zvláštní? ;-)

7 15
možnosti
Foto

zvlástní je, že chcete omezovat svobodu volby druhých lidí s naprostou samozřejmostí ;-)...označení zlý, zuřivý používají naopak běžně. Dobrou noc. ;-)

16 6
možnosti
JH

Tady je každá diskuze zbytečná, pár zavilých pejskařek se rozhodlo bojovat proti týrání zvířat (což je chválihodné), bohužel nemají zrovna po ruce žádnou skutečnou kauzu, tak vytáhnou něškodnou počítačovou hruRv Navíc se cítí uražené,že zákazníci restaurací nejsou nadšení z toho že mohou pojíst jejich vedle milovaného psíkaRv

14 5
možnosti
JH
SM

Jakákoli hra pro děti, kde kohokoli zabíjí, je hnus, a pan Krákora je akorát prudič!

5 11
možnosti
Foto

On rad provokuje a pak se smeje.

3 10
možnosti
Foto

Pan Krakora neni nevolnik, ale potomek slechticu, kteri si obcas umucili nejakeho delikventa pro zkraceni dlouhe chvile a deti nechali masakrovat zvirata, nahnana do ohrady, pro zabavu. Tak jo, radsi budu ten nevolnik.

5 9
možnosti
JK

Ti se zhusta chovali mnohem hůře.

10 2
možnosti
Foto

Když jsou animovaná zvířata chráněná....co čokoládoví zajíci? Nerad bych, aby se to odkusování hlav nějak rozmohlo dál.;-)

13 6
možnosti
KK

Týrání zvířat řeším v jiných článcích - v tomto kritizuji "zábavu" pro děti - střílení zvířat (byť virtuálních) v budově veřejnoprávní instituce. Ale zjevně je zde více čtenářů, kteří to vůbec nečetli a jdou sem jen plivnout jedovatou slinu - jen tak, z principu, ze zábavy.... že?

6 13
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.