Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

tinwe666

27. 2. 2009 18:56
..

;-D;-D;-D jak je to chyba O2 to opravdu nechápu, to že tvrdí, že to nejde možná neznamená, že se jim nechce, ale že to opravdu nejde, nemyslíte? ono to možná nebude spočívat jenom v přidání pár káblíků..

0 0
možnosti
K

katkaBK

27. 2. 2009 18:57
Re: ..

asi jste nečetl pozorně - před pár měsíci to šlo a v pořádku, a najednou ne?? Podle mně prostě lákají na levno a vnucují pak podobnou službu, ale za draho. A to je TO, co se mi NELÍBÍ;-€

0 0
možnosti
BM

Bedra

27. 2. 2009 18:53
O2 nikdy,nikdy,nikdy!

Kdyby za něco stáli, tak by takový problém klidně mohli vykompenzovat bezdrátově jako WiFi. Ať jdou do (Y)

Zjistěte si kdo tamu u vás distribuje signál WiFi a máte to za bakšiš a možná i s vynikajícími parametry..!R^;-D

0 0
možnosti
RM

Radeczek1

27. 2. 2009 18:57
Re: O2 nikdy,nikdy,nikdy!

Jenže pí. Katka si nic nezjistila a kývla na drahý mobilní připojení. Těch alternativ existuje celá řada.

0 0
možnosti
SP

kulava

27. 2. 2009 18:47
Bydlím na samotě.

Internet od O2 jsem tady měl taky před dvěma roky, a dnes to tady taky nejde připojit. Paní Katka má pravdu, jen někteří věční šťouralové musí mít vždycky pravdu.(Y)

0 0
možnosti
RM

Radeczek1

27. 2. 2009 18:55
Re: Bydlím na samotě.

Pravdu máte, ale to vám nikdo nebere. Když je linka plně obsazená, tak už vás tam prostě nepřipojej. To není šťourání, ale logika.

0 0
možnosti
D

dr_NO_

27. 2. 2009 18:41
nevidim problem

adsl tam proste technicky jiz neni na stavajici lince mozne, museli by ji posilit a takova investice se kuli jednomu zakaznikovi nevyplati, mozna kdyz vas bude vic, nabidcli mobilni reseni, to je o dost pomalejsi a drazsi, tak to proste je, nechapu kuli cemu by meli nabizet slevu...

0 0
možnosti
D

dr_NO_

27. 2. 2009 18:44
Re: nevidim problem

pokud vim tak reklama netvrdi ze tento internet pujde skutecne u kazdeho obcana v cr, to ze ste tam kdysi adsl meli je naprosto irelevantni

0 0
možnosti
JV

c12

27. 2. 2009 18:17
Nechte to bejt

Vážená paní Kateřino, doporučuji Vám, abyste celou věc dala k ledu. Chápu, že jste se těšila na rychlý internet, který teď nemáte, ale s O2 nehnete. Doporučuji Vám, abyste od O2 pokud možno neodebírala žádné služby a tohle doporučila všem Vašim známým. Ostatní je, obávám se, ztráta času.

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

27. 2. 2009 18:33
Re: Nechte to bejt

Souhlasím. Bojovat proti blbosti se sice má, ale když je ten blb příliš silný, je lépe se na to vykašlat. U O2 jsem několikrát reklamovala výpadky připojení, chybně naúčtované částky atd. Někdy se zadařilo, někdy ne. Nakonec jsem přešla ke konkurenci. Ne, že by to bylo bez chyby, ale mám pocit, že reklamace je snadnější (02 vyžadoval vše klasickou poštou!!) a po počátečních problémech už jsem asi rok žádnou nemusela podávat a neničím si nervy ani neplýtvám svým časem.

0 0
možnosti
RM

Radeczek1

27. 2. 2009 17:59
Na co si stěžujete?

Nechápu autorku, proč si stěžuje. On jí někdo slíbil, že jí to půjde? Firma provedla měření a zcela správně vyhodnotila situaci. Je to přece lepší, než kdyby jí to nainstalovali a pak si stěžovala, že je to pomalé! O2 tam prostě nemá kapacitu, tak zkuste něco jiného, třeba nějaké wifi pokud nemáte kabelovku. 

0 0
možnosti
K

katkaBK

27. 2. 2009 18:04
Re: Na co si stěžujete?

myslím, že jsem to popsala jasně - telefon i ADSL jsme tam ještě nedávno měli a chodilo to OK. Bohužel je to na vsi, takže tam si o kabelovce můžu nechat jen zdát...(jo v Praze, to byla pohodička s UPC - internet i telka s x programy, to bylo fakt dobrý).

Jasně, že připojení mám - přes mobil, trochu pomalejší, než slibovaných 8MB, ale aspoň něco,

Jde mi o principi - slibujou, lákaj, ale pak vám levný nedaj, jen drahý! A to je podle mně docela ŠPATNĚ;-€

0 0
možnosti
PV

Lumenn-verya

27. 2. 2009 17:56
milá paninko

Nevím, jak moc jste technicky zběhlá, tak vám to vysvětlím velmi polopatisticky - do vašeho domečku vede kabel, po kterém se přenášejí telefonní hovory. To, že ho nevyužíváte (zrušila jste pevnou linku) neznamená, že ho dali pryč, že ano. Ovšem že máte káblík na telefonování neznamená, že máte káblík na internet. Čím starší je váš domeček a čím dál je domeček od takové stavby, které se říká ústředna a jsou v ní uloženy káblíky mnoha dalších lidí, tím horší má kabel a tím míň věcí se po něm dá protlačit. Špatný kabel = žádný nebo pomalý internet.

Víte, kdyby O2 nebo kdokoli jiný měl překopávat všechny kábly a modernizovat všechna zařízení, vyšlo by ho to hodně draho a trvalo by to hodně dlouho. Postupně se to už děje, např na vesnicích se dělají nové kabeláže, aby mohli mít ti lidi aspoň nějaký internet, když už ne rychlý, ale hned to vážně nejde.

Přijde mi trošku rozežrané, chtít po generálním řediteli aby ve vašem bydlišti zařídil vhodné dráty, protože to prostě chcete...když v

0 0
možnosti
MT

.MichaL

27. 2. 2009 17:23
Kamarádka...

....dostala od obchodnice nabídku: že prý lidi ruší pevné linky, tak jí O2 nabízí zdarma jako kompenzaci SIM kartu, která umožňuje volání zdarma v síti O2 právě do výše měsičního paušálu za pevnou linku... To znělo celkem logicky, ale stejně jsem varovně zdvihal prst, že to je divný. A taky že jo, vyklubala se z toho smlouva s nějakým dalším paušálem, nezmyslnými sazbami a složité rušení služby... Obchodníci O2 se ani nesnaží schovat lež za kousek pravdy, prostě bezhlavě práší:-) Jo a vzpomínám jak nám v kanceláři nabízeli IDSN v době, kdy ta služba tiše zmírala. Za týden přišly tři dvojice obchoďáků... pointa je v tom že jsme IDSN už pár let měli:-)

0 0
možnosti
K

karhukoira

27. 2. 2009 17:20
Vážená Kateřino,

to jste dopadla ještě dobře. O2 dobře ví, co dělá, mají s tím technické problémy. Kamarádovi nainstalovali "rychlý internet" a zároveň televizi s asi 40 programy. Z rychlého internetu se stal extra pomalý. Technici z O2 zjistili, že jeho linka nemá správnou kapacitu a tak mu doporučili, aby při připojení na internet vypnul televizi. Takže když on surfuje, jeho žena nemá možnost sledovat své oblíbené programy... Nic s tím prý dělat nejde, ale platit musí za obé. Holt jsme v Čechách...

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.