Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

ac97c

13. 7. 2008 21:26
Jo a ještě něco

I přesto, že je zde zlodějský socialistický daňový systém a pod záminkou solidarity, jsou v ČR vysoké daně i odvody, kde by část měla putovat, potřebným, místo aby se prošustrovala, stejně plno lidí zde dává, zcela ANONYMNĚ, nemalou část na charitu. Ale o nich se nepíše, protože to není célebrita, která TEÁTRÁLNĚ udělá gesto a jsou toho potom všude plné noviny, jaký je to velký filántrop...

0 0
možnosti
A

ac97c

13. 7. 2008 21:18
Milá paní

nevím kdo vám dál právo soudit český národ, na základě pár jednotlivců z diskuze? Vy jste Maďarka nebo ta ehm. Američanka, jak je dneska in se chlubit na českých serverech? Vy nejste českého původu nebo jste něco extra? Co nebo kdo vám dává právo pomlouvat český národ, paušalizovat a plivat na své rodáky? Nejste o nic lepší než ostatní, žijící v ČR. Minimálně ale jednu vyjímečnou vlastnost přece jen hodně Čechů má, kálet si sami sobě na hlavu. Koncentrace sebemrskačů je zde opravdu vyjímečná. Pracuji v mezinárodní společnosti, cestuji, všude možně, ale, že by se jinde  výrazně odlišovali, jsem si nevšiml, s výjimkou temperamentu a schopností maskovat co si myslí. Každý kdo kriticky někoho neobdivuje a vyjádří nelibost nad tím, že v masmédiích opruzují se soukromím osoby, která ho nezajímá, tak hned musí závidět. Nemáte nakonec s tou závistí sama problém, když ji hledáte u druhých? Předtím než budete plivat na národ si zameťte před svým prahem, mě ani "národ" do své famílie netahejte...

0 0
možnosti
DM

makovec123

13. 7. 2008 21:44
Re: Milá paní

hele, ono s tou zklazenosti ceskyho naroda bude pomerne opravneny. uvedom si ze porad jeste je nejpocetnejsi generace lidi, ktera zila a vyrustala v dobach kdy tu vladnul bolsevik, kdy jyrka paroubek psal oslavny ody na odkaz vitezneho unora a kdy mit cokoliv navic (at uz slo o auto, dziny, cecka nebo nedejboze bony) vzbuzovalo u sousedu zavist. jestli si vybavis film "zitra to roztocime, drahousku", tak to bylo sice dovedeny do absurdna, ale presto pomerne krasny vykresleni tehdejsi naprosto standardni povahy. z lidi co v tomhle vyrustali se to bude dostavat jeste hodne dlouho a ja se obavam, ze to zmizi az ve chvili kdy tahle generace vymre. napriklad to ze je u nas tak vysoka volba bolseviku a paroubkovcu je taky jednim ze znaku zkazenosti, protoze tolik lidi touzi po populisticky sdelovane socialni rovnosti, vyssi dani bohatsich a podobne.. a to z jednoho prostyho duvodu.. "oni maji prece vic nez ja.. tak at jim to zdanej, nabobum zazobanejm"

0 0
možnosti
HS

Fanthom007

13. 7. 2008 21:14
narod zavistivcu ?

Nevim na zaklade jake statistiky si dovolujete cesky narod oznacit za narod zavistivych chudaku. Vypada to, ze jste z rodne hroudy nevytahla paty . Jinak byste vedela, ze podobne postizeni lide ziji v kazde zemi, tu v mensi, tu dokonce ve vetsi mire Rv

Tohle hazeni "naroda" do jednoho pytle svedci o blbosti autora.

0 0
možnosti
A

ac97c

13. 7. 2008 21:19
Re: narod zavistivcu ?

Naprosto přesně. R^

0 0
možnosti
D

dwart

13. 7. 2008 21:13
Ach jo

Neukradla jste foto a  identitu vaší známé jmenovkyni?? Takto naivní článek bych nečekal. Právě čím více je Mareš kontroverzní tím více se o něm mluví, to je jeho každodenní chleba a s tím on také počítá...jakmile se s něho stane tatínek pod pantoflem, na kterém není co kritizovat tak skončil a může jít moderovat leda tak vesnický bál za útratu a guláš k tomu, protože jeho řekněme moderátorské schopnosti jsou opravdu chabé (to není myšleno špatně) - odmoderuje nějaké novácké druhořadé show pro stádo plus nějaké ty soukromé akce, ale aby předvedl něco jako třeba Eben - to asi těžko.

0 0
možnosti
VJ

Akia

13. 7. 2008 21:10
závist

Závist je emoce, kterou naštěstí absolutně netrpím. Vlastně jsem jí netrpěl nijak zvlášť nikdy a pokud jsem někdy určité bodnutí závisti pocítil, podařilo se mi ji zcela odbourat. Pokládám závist za zcela neproduktivní emoci.

0 0
možnosti
KK

kraxna

13. 7. 2008 20:56
Proč si z toho pána nesmím dělat srandu ?

On si ji nikdy z nikoho nedělal ? 8-o;-D

0 0
možnosti
MMZM

Mluv, mluv, zajímáš mne!

13. 7. 2008 20:25
Vážená

Kateřino Boudo Kašparová, skutečný filantrop o svém dobrodiní hlasitě nemluví.

0 0
možnosti
K

katkaBK

13. 7. 2008 21:08
Re: Vážená

naprosto souhlasím R^ proto se také o něm zmiňuji minimálně - jen když je to nezbytně nutné a zásadně bez dalších detailů (kolik atd.) ;-)

0 0
možnosti
JV

inža

13. 7. 2008 20:23
Zamyšlení

Mareš mi nevadí a dokonce je asi opravdu nejlepší moderátor (zejména komerčních televizí!!!). V poslední době a zvl. po skandálu s prostitutkou (pravdu ví asi jen on a Blesk) mě zklamal. Další věc je, že i moji známí jsou přesvědčeni že Leoš musí něco brát vzhledem ke všem aktivitá. A pokud umím číst mezi řádky, je mi jasné, že pokud je pozván na Audi party v rámci FF v Karlových Varech, nepřekvapujou mě "audiny" ani na jeho svatbě....

0 0
možnosti
DM

makovec123

13. 7. 2008 20:36
Re: Zamyšlení

me osobne v tomhle nezklamal pan mares, ale jen blesk. do te chvile sem si myslel ze alespon blesk je tak trosku na vyssi urovni mezi ostatnim bulvarem, ale touhle aferou se jen zaradil po bok aha, spy, sipu a supru. o to zabavnejsi byli hlasy z blesku na adresu aha, jak desne amoralni bylo zverejneni fotek pani bohdalove ;-D;-D

0 0
možnosti
TH

Milhaus1

13. 7. 2008 20:15
Naprostý souhlas

s celým článkem.

old Fashione - odhal se, když tu tak machruješ, jinak jsou to jen pouhý výkřiky do tmy.R^

0 0
možnosti
DM

makovec123

13. 7. 2008 20:31
Re: Naprostý souhlas

odhalit snad proboha ne .o)

0 0
možnosti
VD

vdanicek

13. 7. 2008 19:27
s tou zavisti souhlasim s tou charitou ne

Mate pravdu s oanem Maresem a ja mu preji vse nejlepsi presto ze nevi ani kdo to je a jmeno slysim prvne. At si kazdy dela se svymi penezi co chce ale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na charitu ( ne na tu ceskou zlodejnu) je treba davat penize.  Ziji dlouho v zahranicei a kazdy u Nas dava na potrebne. Na svatky pro chude ja davam napriklad detske nemocnici na leky pro ty co nemaji to spravne pojisteni jiny dava na syrotky na chude deti na svaciny do skol pro chude deti ale i na prestarle co nemaji z ceho zit. Kazdy tu citi solidaritu. To je to co Cechum chybi.

0 0
možnosti
DM

makovec123

13. 7. 2008 19:34
Re: s tou zavisti souhlasim s tou charitou ne

ale tak ono se na charitu dava. a celkem rad bych veril ze davaj aj ti "bohatsi" z nas. docela bych i veril ze jich je pomerne dost, kdo nejakym zpusobem podporuje neco, co potrebuje penize (a nemusi jit ani o lidi ci zvirata), on je totiz trochu rozdil mezi "dat a nechat se u toho fotit, nechat to rozmaznout tiskem a pojmout to jako fajn reklamu lidumilstvi" a neco jinyho je proste "dat". podle me ti o kterejch se pise jak kde co podporujou sou jen spicka ledovce (teda.. doufam)

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.