Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

Kateřino,navrhněte jim, ať za naše poplatky střílej klidně na virtuální lidi - s tvářemi pracovníků ČT;-)

6 1
možnosti
MK

To snad nemyslíte vážně ;-DRv

7 8
možnosti
JH

Bartošová se opijí, vdává a kolabuje, Agáta opět a opět ukazuje kalhotky, Ornella má Quentina s Koktou a Kašparová zachraňuje virtuální zvířátka;-D

9 8
možnosti
Foto

Pokud hra porušuje zakon, pak jediný spravny postup je podání trestního oznámení (i když s tímhle by se každý i průměrný právník ani nezapotil, aby to hravě odstřelil jak tu slepici)

V opačném případě je nutno ctít, že ústavou daná prava každé země, ČR nevyjímaje, garantují, že stát nemůže a dokonce nesmí kohokoli potrestat za žádné chování nad ramec požadavků zákona.

...bez ohledu zda se nám líbí či ne. ....že to autorka není schopna mentálně vztřebat je asi z reakcí zjevné....

Hra bude asi fakt hloupá...a své děti pustím určitě na jinou než tuto...přesto všechno bych bránil všemi prostředky práva lidí daná zákony éto země na jakkoli blbou hru, pokud neporušuje platné zákony....samozvaná psí hlídka nemůže sebe stavět nad zákon.;-):-P

6 8
možnosti
Foto

N90e31l47a 81P97a49l15o62v12á

21. 4. 2013 21:49

Ale ta samozvaná psí hlídka, jak říkáte,  může usilovat o to, aby byl takový zákon připraven a schválen. Vznikl by přesně stejně, jako zákony chránící děti před pornografií, proti kterým snad nic nenamítáte.

7 6
možnosti
JV

Jak čtu příspěvky v diskusi, tak většina lidí vůbec nepochopila, o co jde. O výchovu dětí k bezcitnosti. A vy tady diskutujete o tom, za jíte, nebo nejíte vejce.

11 7
možnosti
KK

Děkuji vám, je hezké, když sem napíše příspěvek také někdo, kdo to celé četl ;-)

7 6
možnosti
JV

Tenhle článek mi připomněl scénku z jakéhosi amerického filmu, kde dítě vzalo pletací jehlici a Labradorovi vypíchlo oko. Záměrně. Chladně. Chce snad Česká televize svými hrátkami v kavárně vychovat takové děti? Zodpovědný by měl přijít o místo. Ono totiž i podněcovat k nenávisti či vychovávat zločince lze nadsázkami.

9 8
možnosti
JN

J56o54s12e29f 81N17o40v51á50k

22. 4. 2013 21:42

No presne ... Vemte si treba takoveho Bajaju - normalne ubohemu plazovi (mimochodem na pokraji vyhubeni) klidne mecem usekal hlavy!  Hnus! A duvod? Chudak se jen chtel najist... a misto jidla dostal chladnou ocel.

A takove veci cpeme detem do hlav uz od utleho veku - knihy, televize, radio.  Ja bych to vsechno zakazal.

2 3
možnosti
JN

J69o74s17e18f 14N16o72v88á36k

21. 4. 2013 16:39

To s tim strilenim virualnich deti nezni uplne spatne. Provozuje to nekdo? Ja bych se tam zajel odreagovat, protoze jak nekdy dokaze rodina nas...t   ... no mozna to znate.

7 3
možnosti
KD

Jako dítě jsme chytali chrousty, uvazovali jsme jim za nožičky niť a pouštěli, ale za nit si je přitáhli zpět. V té době to byla pěkná zábava. Také jsme honili husy a kachny u babičky na obecním rybníku. Trhali žížaly vejpůl a koukali jsme , jak se kroutí. Ale to děti, které žijou s kamarádami deně venku a "hrají si", dělají. Prostě to je vývoj dítěte. Dnes mám taky psa, nikdy bych neublížil zvířeti ve volné přírodě, jím maso, ale nesnáším pohled na zabíjení králiků nebo kuřat k obědu. Prostě jde o to, jak se dítě vychovává v rodině, jde o příklad jeho rodičů a jde o působení jiných dospělých k jejich vývoji. Takže jestli děti střílejí na virtuální zvířata, to jistě ještě neznamená, že to budou dělat ve skutečnosti.Jiné je pořízení a užívání takovéto zábyvy v prostorech ČT.

9 4
možnosti
Foto

Je někde možné se k Vašemu protestu připojit? ráda bych to udělala, tohle je opravdu hnus.

7 10
možnosti
VL

V budově Hlavního nádraží, až na konci oprýskané dveře s nápisem "Lampárna".

10 7
možnosti
Foto

Moudrá slova, moudrá žena, děkuji za skvělý článek! Alespoň někdo se v této společnosti pozastavuje nad její nemorálností.

9 12
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.