Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carpcarp

19. 11. 2007 21:33
Sladkobolné pindy.

Je to smutné, že může vůbec někdo srovnávat lidskou bytost se zvířetem. Je to až zoofilní a divná zvrácenost. Zvířata můžeme mít samozřejmě rádí a většina lidí je taky ráda má. Stavět však zvířata na úroveň lidí je infantilní, sobecké a vůči lidem zatrpklé. Upřímně vás paní Kateřino lituji a teď již chápu, proč jste mohla dělat několik let reportérku na Nově. Tam se totiž tyto sladkobolné pindy nosí.:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti
XR

Katka K.

21. 11. 2007 23:11
Re: Sladkobolné pindy.

Mě litovat určitě nemusíte ;-)

nejde o "sladkobolné pindy", ale o úctu ke všemu živému. Nejde o nic zvráceného - naopak, zvráceně se chová člověk, který se považuje za cosi lepšího, přitom se mnohdy chová podstatně hůř, než to nejobyčejnější zvíře...

Reportérku na Nově jsem dělala ráda a neměnila bych ;-)

0 0
možnosti

Krak

14. 11. 2007 23:32
Ach jo,

to je zase vegetariánů...

0 0
možnosti

Ivana

14. 11. 2007 22:54
auto versus pes

K uvedenému případu bylo řečeno v televizi,že pachatel může dostat až jeden rok vězení.Na dotaz ministr Langer odpověděl,že se musí rozlišovat člověk a zvíře.Vzápětí byla reportáž o ukradeném autě při předvádění v prodejně.Bude-li pachatel dopaden prý může dostat až 8 let.Kde to proboha žijeme a jaké máme zákony?Skoro mám chuť vzít tyč a mlátit a rozhodně ne psa.

0 0
možnosti

Markéta

14. 11. 2007 20:19
Komu to není jedno...petice

http://vyzva.cats.sk/index.php/   a    http://zvireci-petice.blog.com/

0 0
možnosti

Markéta

14. 11. 2007 20:17
souhlasím Katko...

Ale vlastně si teď říkám, že je ztráta času tady vykládat něco lidem, kteří přesně tím komplexem vlastní důležitosti trpí. Člověk je tvor výjimečně vynálezavý co se podrazů a zákeřnosti vůči sobě navzájem nebo vůči zvířatům týče. :-©

0 0
možnosti

Markéta

14. 11. 2007 20:15
souhlasím Katko...

Ještě určitě chci říct, že se tady nebavíme o zabití ve smyslu vlastní ochrany, jistě je normální, že člověk se proti útoku zvířete bude bránit, stejně jako se ale brání zvíře...a pro níže uvedené pisatele...za prvé, chce se mi zvracet z toho, že někdo může vůbec napsat, že jeden zachráněný lidský život je víc než 20let zvířecích..to asi psal nějaký chudák. A tomu, že se zapojuješ do charit.akcí taky moc nevěřím, klidně nám tu ten výčet napiš.Taky si nemyslím, že psovi šibne jen tak, může za to člověk, který ho nezvládl a dělal něco špatně ve výchově(je ale na každém,aby měl dost zodpovědnosti za zvíře, které k sobě připoutal a věnoval se psychologii zvířete, jinak může být pes jen zbraní svého pána). Je taky pěkný hnus, jak si člověk osvojuje právo rozhodovat o životech zvířat, jen proto, že často ne svojí fyz.silou, ale svým krutým mozkem je dokáže přemoci.Pokud jen tak dokáže nechat zvíře třeba utratit, je to nejspíš člověk, který se ke zvířeti staví přesně se zněním 'věc'.

0 0
možnosti

Katka K.

14. 11. 2007 22:04
Re: souhlasím Katko...

souhlas! Ale tomu člověkovi (co srovnal 1 lidský život s 20 zvířecími)  by to třeba došlo, kdy jiný člověk mu zabil někoho blízkého - pak by si třeba taky nemyslel, že lidi jsou to nejcenější na světě - přesněji řečeno, jsou, ale jen někteří ;-)

0 0
možnosti

Markéta

14. 11. 2007 19:59
souhlasím Katko...

Tak mám dojem, že se tady zase lidi naparujou, a zaměňují situace..Katko, perfektně si to vystihla. Já si nemyslím, že život lidský je cennější než zvířecí, ani naopak. Myslím, že všichni mají právo na život, své místo na tomto světě..a naprosto souhlasím s Katkou, zvířata možná nejsou tak ohromně 'inteligentní' jako lidi, zato ale je k zamyšlení, na jaké hnusy člověk často svůj mozek používá,to zvíře prostě nevymyslí. Myslím si, že je to nějaký komplex vlastní důležitosti u člověka, který ale páchá spoustu zla na tomto světě. Člověk je srab-nedokáže se postavit a bojovat se sobě rovným, ale vždy hledá slabšího, na kterém ukájí svoje komplexy. Jakou cenu má asi lidský život toho zmetka, který ubil pejska tyčí a ještě si to točil pro zábavu, kdo má sakra větší právo na život, on nebo ten pejsek, kterého zabil???Tak se někteří vzpamatujte. Ano, i ženy dokážou mučit, ale určitě je to x krát méně časté než u mužů, stejně jako tady většinou právě muži píšou, že lidský život je víc.

0 0
možnosti

páter

14. 11. 2007 10:34
člověk nebo zvíře

Podle toho jak se k sobě chováme má větší hodnotu zvíře.;-D

0 0
možnosti

Katka K.

14. 11. 2007 21:47
Re: člověk nebo zvíře

DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJIR^

0 0
možnosti

Ali

14. 11. 2007 9:39
kdo má větší cenu

Je zajímavé že ti co tu píšou, že má větší cenu člověk  než zvíře jsou většinou "páni tvorstva" chlapi.Ženy totiž vědí jakou cenu má život,proto většinu zlého(vraždy,války atd.)pusobí muži!Ale tady přeci nejde o to koho život má větší cenu!Tady jde o to že tu byl utýrán živý tvor pro uspokojení a úchylnou zábavu nemocných mladíků!O to jde o nic jinýho,bavit se utrpením ať už lidským nebo zvířecím je nemoc!

0 0
možnosti
RC

buzzfuzz

14. 11. 2007 11:34
Re: kdo má větší cenu

Tak ted zase zareaguju ja. Sledovala jste kauzu Tyrani v Kurimi??? Tam tyrala, muj ty svete, ZENA8-o. A co hur dokonce vlastni matka. Tak si tady nevylevejte sve feministicke srdicko.

0 0
možnosti

Kamil

14. 11. 2007 8:55
To je nějaká bouda, že jo?

:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.