Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J40i47r60i 96C62e36e

20. 10. 2014 11:39

Proč tenhle článek není zřetelně označen jako PR?

0 0
možnosti

P98e77t44r 95H97á30l80a

19. 10. 2014 19:34

Podívejte, co se stalo s drogami po jejich zákazu. Kvůli příměsím devastují zdraví lidí, i když to vůbec není nezbytnou vlastností té drogy, jsou řádově předražené a tím vzniká kriminalita, a kvůli tabuizaci se téměř nikdo s problémem nesvěří včas.

Proč si myslíte, že to s gamblerstvím bude jiné? 

Aby se vyplatila ilegální herna, tak se zvednou sázky, tím pádem se zvedne kriminalita, protože ti hráči budou potřebovat víc peněz. A nepůjde na ty herny nijak dohlížet a regulovat to, takže začnou hrát mladiství. Přesně jako s drogami.

Závislé lidi je třeba léčit, zákazem heren docílíte u debilních gamblerů - ožralů v nejlepším případě absťáku, ve kterém nejspíš začnou bít tu rodinu, kterou argumentujete.

1 0
možnosti

Gamblerů je tolik právě proto, že herny jsou legální a všude okolo Vás a neexistuje žádná přirozená překážka, jak začít házet penízky do automatu.

Hraním na automatu si fyzicky neničíte zdraví, můžete začít s relativně malou částkou a neděláte nic nelegálního resp. zavrženíhodného, jen zkoušíte štěstí.

Zavřou-li se herny resp. zmizí automaty z hospod, máte velkou šanci, že toho necháte resp. že to dělat nebudete nebo že Vás to ani nenapadne.

0 1
možnosti

J19a10n 70Z67a86b91a61b16a

18. 10. 2014 21:55

řekl bych, že uvedenou definici hazardní hry splňují všechny oficiální sportovní soutěže, kde na začátku zaplatíte startovné a na konci dostanete odměnu...

1 2
možnosti

J57a31n 64H23a18v39r37d25a

19. 10. 2014 7:45

To byste rekl blbe.

2 0
možnosti

Herny a automaty jsou spojeny s výraznou kriminalitou, společenskými ztrátami a obtěžováním okolí. Kdybyste žila blízko nějaké takové vypečené herny nebo poznala několik zničených životů, tak byste asi zřejmě mluvila jinak. ;-)

U Pokeru zmiňujete že 3/4 her končí neukázáním karet, ale opomíjíte, že ty rozdané karty ovlivňují chování těch hráčů, jestli to mají zabalit nebo zkoušet bluffovat a jít výš. A neukazování karet, když někdo passne, je základní součástí té hry takže vaše měrná jednotka nemá žádnou lineární korelaci na um hráčů, ale náhoda v ní hraje taktéž podstatnou část. Osobně mi přijde, že Poker, Mariáš a podobné by měly být řízeny zvláštním předpisem, který by +/- zachoval dnešní stav, zvláště oficiální turnaje, a ne být hozeny do jednoho pytle s automatem. Ale vaše argumentace není bez chyby a je výrazně subjektivní.

4 1
možnosti

Ale na kriminalitu tu přece máme Policii - a je úplně jedno, jestli jsou ty činy páchány v souvislosti s hernami nebo ne...

2 2
možnosti

R70a24d34i76m 12Z25e46h22e79r

17. 10. 2014 15:58

Buďte ráda, že nejste v tak obdivovaných USA. V této údajně nejsvobodnější zemi byste o herní automaty ani nezakopla, a jestli byste si chtěla zahrát, tak byste musela do Las Vegas nebo Atlantic City. Oni Amerčani už dávno přišli na to, jaké je to svinstvo. Tam to mají pěkně pod kontrolou včetně sekundární kriminality...

5 0
možnosti

Já automaty nehraju, nikdy jsem nehrála, ani nehodlám. Přesto necítím potřebuju to zakazovat jiným - ať si každý se svými penězi dělá co chce - jediné, co bych omezila, je, aby nemohli hrát lidi, co jsou na soc. dávkách

1 1
možnosti

Já tedy automaty nehraji,ale i to jsem zkusil.Občas ale  sázím na sport na internetu. Jak jsem pochopil, tak noví vládci chtějí mít pod kontrolou vše, včetně sázení na internetu. Mě tedy velice vadí pokud mě někdo přikazuje jak můžu nebo nemůžu nakládat se svým majetkem. Soudruzi začínají přitvrzovat a míchat se nám znova do života. Zanedloho začnou kontrolovat i internet. Je potřeba ty zmetky nevolit.

1 3
možnosti

Paní Kateřina nešťastně míchá dvě věci a to poker a hazard. Poker je normální karetní hra, kterou lze z velké části ovlivnit vlastními rozhodnutími, automaty jsou hazard, kde jde čistě jen o náhodu. Jestli budete mít čas, napište prosím článek čistě o pokeru a já si jej rád přečtu. Děkuji.

3 3
možnosti

V automatech nejde o náhodu, jsou konstruovány tak, aby vydělávaly. :-)

5 0
možnosti

Výborně napsaný článek paní KateřinoR^

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS