Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Ano. A když už si tak budete všude stěžovat, napište jim prosím, ať taky zakážou lidem vodit své psy do restaurací. Víte, jak jsou tam ta nebohá zvířátka stresována pachy, hlukem, žízní, vedrem, množstvím lidí ....

8 11
možnosti
JH

Tisíckrát milejší děti, co hrají počítačovou hru, než slintající, zapáchající pes, který může šířit infekci, pobývající vedle jídla!!

9 15
možnosti
OH

No a teď si to otočte, uječené rozjívené děti co lezou botama na židli, obtěžují ostatní a ještě jsou prolezlé dětskými nemocemi a komu se nezvedne žaludek, když ani neumí jíst příborem a na druhé straně tichý a klidný pes pod stolem svého pána. ;-)

9 5
možnosti
Foto

Jestlipak by Tě tak nadzvedlo, kdyby tam děti stříleli virtuálního lidského nepřítele?:)

11 6
možnosti
KK

Myslím, že v závěru to píšu dost jasně - nepovažuji za zábavu, když někdo střílí na jakéhokoliv živého tvora - dítě, psa, kočku....

A my si tykáme?

12 10
možnosti
JH

Pes v restauraci mi prijde nehygienický, navíc je pro něj lepší běhat venu, než ho týrat přivázáním u stolu, na pohyblivá plechová zvířata se střílelo už před staletím ve střelnicích na pouti, spíš hledáte problém tam kde není a mstíte se restauraciRv

8 11
možnosti
OH

O té hygienně a psech je to na dlouhé lokte a jětě nejisté.

Ale pes je mnohdy (většinou) mnohem raději raději pod stolem s pánem (pád obvykle pod stolem není, ten sedí u stolu), než sám a volný byť na velké zahradě. Pes je smečkový tvor a pán a pes už smečka jsou.

Ad plechová zvířátka na střelnici (a nebývaly tam jen zvířátka), tak ty v žádném případě neprojevují jediný atribut živého tvora, "terče" na monitoru pobíhají a simulují živé tvory.

11 6
možnosti
IF

Souhlasím, tohle také není můj šálek čaje :-/

Proč tam místo toho nedají alespoň něco takového?

http://attachments-blog.tut.by/2714/files/2008/11/makarov.swf

(Pro neznalce azbuky kliknout na "CTAPT" neboli Start ;-))

6 5
možnosti
Foto

N35e33l79a 25P12a19l48o92v43á

18. 4. 2013 20:49

Vím o Vás, paní Kašparová, že se hromadu let staráte o opuštěná a týraná zvířata, takže se neodvažuju Vám radit...Navíc tuhle instituci určitě dobře znáte...Ale možná by bylo dobré obrátit se  přímo na Ústřední komisi pro ochranu zvířat na Ministerstvu zemědělství ČR, která má vyšší pravovomoci, než Nadace...

Držím palce, ať dobře pořídíte...a určitě dejte vědět, jak jste dopadla.

:-)

9 7
možnosti
KK

Děkuji Vám, máte pravdu a díky za tip!

Tu Radu ČT a Nadaci jsem vyjmenovala jen na "ukázku". Určitě dám vědět (v dalším blogu), mě to prostě nadzvedlo ze židle - a to doslova, protože jsme seděly s kolegyní nedaleko ;-)

7 8
možnosti

Fakt los debilos. co ale asi tak můžeme čekat. Díky za info

5 6
možnosti
JS

Nebuďte na sebe tak přísný, kudrnáči. ;-D

5 3
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.