Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

A výsledek téhle "nevinné zábavy".... chladnokrevné zavraždění patnáctileté dívky, bezohledná jízda s následkem smrti, střelba ve školách... Naprostá absence dělení reálného a virtuálního světa.

Velká karma a podpora !!!!

6 5
možnosti
VW

Jo... a všechno špatné na tomto světě můžou počítačové hry..... ale nejsou na to tady nějak moc krátce?

7 3
možnosti
VJ

Zdá se mi to a nebo většina přispěvatelů článek nepochopila? Vím, že v dnešní době jde o výchovu dětí a mladé generace asi málokomu(bohužel i ze strany rodičů) ale stejně jako podávání alkoholu nezletilým, působí i toto velmi negativně. Děti sice v tento okamžik rozpoznají rozdíl mezi virtuálním světem a reálným, ale ta dělící čára je velmi tenká a není výchovou ošetřená. Stejně jako jsou určité filmy až od určitého věku, mělo by toto být "legální" až u vyzrálejších mladých lidí.

8 6
možnosti
KK

Oni ho podle mě ani nečetli, spíš jen nadpis a možná perex (úvod) - to je takový zvláštní "sport" některých lidí napsat ihned cokoliv negativního proti zvířatům (a psy nazývat čokly apod.), protože tím spoustu lidí naštvou (ty, kteří mají zvířata rádi) - a to je baví. Zvláštní lidé ;-)

4 6
možnosti
JH

V České televizi dokonce onehdá jistý pan Okamura zakládal cestovku pro plyšová zvířátka, zabývala se vůbec Rada pro vysílání, vyšetřovací komise, prezident a Eu tím, zda zvířátka na cestách mají k dispozici prostor nejméně 1m a zda jim dopřávají pravidelný spánek, stravu a stolici a zda ten personál cestovky má vysokoškolské pedagogické zdělání??;-D

5 4
možnosti
KK

To jste si poněkud popletl - cestovku pro plyšáky byl prezentovat jistý sympatický mladý muž v pořadu Jana Krause a už je to hodně dlouho a bylo to velice vtipné ;-)

2 4
možnosti
Foto

Prostě střelnice, no. Takový drámo z toho dělat...

5 6
možnosti
KK

Na střelnici chodí běžně děti?

5 4
možnosti
JH

Ještě byste paní měla zakázat pohádky víte jaká je to kruťárna, Jeníček upeče bábu v peci, víte jak jí to musí bolet a co třeba chudák vlk, sežral sice lidi, ale oni mu pak rozpářou břicho to ho asi taky pěkně bolí a špatně se to hojí, pak mu tam daj kamení a chudák zvířátko se utopí. okamžitě je zažalujte nejmíň do bruselu;-D!!

7 7
možnosti
JH

Moje čtyřletá dcera hraje na tabletu střílení kachen co jí chtějí odnést dýně, líbí se jí to a rozhodně nechodí pak venku a nestřílí živá zvířátka i to malé dítě to dokáže pochopit!!

11 6
možnosti
KK

A vám to opravdu přijde jako vhodná zábava pro 4 dítě? 8-o8-o8-o

4 7
možnosti
IH

Zvířata miluji, nicméně pokud někdo zakáže vstup zvířat kamkoliv, je to jeho věc a já to respektuji. Restaurace si vybírám podle toho, zda tam pejsek může a je jich požehnaně, v místě mého bydliště všechny a ještě přinesou psovi vodu. Ale hra jak ji popisujete je opravdu nechutná. Chápala bych hru ve formě sestřelení nějakých útvarů, šišek ze stromu či co já vím. Ale ptáci, kočky... no to snad ne.

8 3
možnosti
Foto

V Nemecku muze pes do kazde restaurace, strelba na pocitaci do zivych tvoru je zakazana. Nemci se ze druhe svetove valky poucili.

2 6
možnosti
LM

A co založit občanské sdružení na ochranu virtuálních zvířátek? Je to taková zhovadělost, že by to mohlo v EU dostat i nějaké dotace.

12 4
možnosti
PV

Dík za článek. R^ A podle toho, kolik dětí a duševních suterénů se zde zapojilo do diskuze je vidět, že padl na úrodnou půdu. Je nechutné provozovat tyhle hry na veřejnosti a  musíme se tomu nějak postavit. Děláte to dobře a fandím vám.

9 9
možnosti
PV

Ono jim to ani nepřijde divné!!!

7 7
možnosti
MS

Trošku zavádějící titulek, ne? No, není to můj šálek kávy, ale tohle je prostě virtuální zábava, neznamená automaticky, že děti, které se takto baví střílením virtuální zvěře, by zabily živé zvíře. Já vím, vy bojujete za zvířata už dlouho, ale připadá mi, že plýtváte energií na takové články. Máte děti? A co se stalo s Boudou ve vašem příjmení?

8 10
možnosti
DD

Ale no tak! Jednak nemáte pravdu, děti jsou prostě hodně učenlivé a mnohdy ještě nedovedou rozlišovat dost dobře mezi virtuálním světem a skutečností, druhak vaše poslední dvě poznámky jsou dost nechutně podpásové. Paní Kašparová si zaslouží obdiv a úctu za práci, kterou dělá a v navíc v tomto případě má naprostou pravdu. Já bych svoji vnučku od těchto nechutností odtáhl co nejdál.

5 5
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.