Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

DangerMouse

26. 10. 2009 17:40
hmm...

 Je zajímavé, že ze strany zastánců LS nezaznívají žádné argumenty, v čem je tento dokument přínosem pro Česko. Názory (argumenty to nazvat nelze), že když všichni přijali, my musíme také, že co je dobré okolním zemím, musí být dobré i pro nás, nás staví do role nesvéprávných (s prominutím) blbů, kteří se nedokážou a ani nesmí vyjadřovat k domumentu, který každopádně Česko ovlivní. Dále se objevují názory, že díky našemu případnému NE nás Evropa odvrhne, přestanou plynout dotace z Bruselu, nebudeme mít eurokomisaře atd.. Osobně si to nemyslím, jsou to jen extrémní výroky několika lidí v mediích. Kdyby tomu ale tak skutečně bylo, pak mám problém setrvat v EU, jakkoliv se domnívám, že ekonomicky je pro nás členství prospěšné. S nejvetší pravdepodobností by se nestalo skutečně NIC, po pár silných slovech některých politiků v mediích, by se jelo podle původních pravidel.

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

28. 10. 2009 1:16
Re: hmm...

ano, to je velmi přesné... bohužel. Také nechápu, proč tak letí "stádovost" Rv

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

14. 10. 2009 7:58
od Lionela

opět předávám vzkaz od Lionela, který bohužel na diskusi nemá dostatek dukátů (a požádal mě o to mailem):

Vážení krysodlak pizmovy a qui n tana2 (zajímavé, že naši psychologové neuznávají ani diakritiku), svými rozbory jste mi jistě nechtěně nahráli. Dozvídáme se, že v politice působí hlavně jedinci s poruchou osobnosti. ALE TO PŘECE NENÍ NIC NOVÉHO ! Celé dějiny lidstva jsou vytvořeny právě takovými (většinou) muži, o nichž se dnes učíme ve školách, jsou o nich napsány stohy knih a natočeny hodiny filmú, jmenují se po nich ulice a náměstí ( nebo třeba koňak). A tím se oklikou dostáváme ad medias res, k titulku našeho článku: Prezidenta Klause ocení až budoucnost. :-)

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

14. 10. 2009 7:59
Re: od Lionela

a nyní za sebe: velmi ráda s Lionelem souhlasím a děkuji R^ (dokonce mě to tak trochu "předběhl", přemýšlela jsem o přidání čehosi podobného ;-)

0 0
možnosti
P

Petr_1

13. 10. 2009 19:11
0 0
možnosti
JN

madqwert

13. 10. 2009 0:17
kacko, co kdybys nam treba napsala, proc klaus nechal

vladu sjednat a podepsat LS, kdyz pravomoc sjednavat mezinarodni smlouvy nalezi jemu? ;-D

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

13. 10. 2009 8:59
Re: kacko, co kdybys nam treba napsala, proc klaus nechal

Nevychovaný Lukáši Macku - předně (po kolikáte již?): netykejte mi, neznám vás a nejste můj kamarád, abyste si to mohl dovolit.

2) NEJSEM mluvčí pana prezidenta a nebudu za něj mluvit. Obraťte se na jeho kancelář.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

13. 10. 2009 0:12
Niceho se Cesi nebojte !! Hlavni je ze lid zase zvitezil

A ze uz se nikdo nemusite obavat ztraty sve suverenity , prez ten US radar ! :-))) Oni uz si Rusove a Nemci sve "ceske zajmy " mezi sebou nejak vyridi i bez Klause !:-)))

0 0
možnosti
RL

Lionel.r

12. 10. 2009 13:40
Katko!+++!

Rozhodně s Vámi, Katko, souhlasím. Václav Klaus je obdivuhodně silná osobnost s vlastním názorem, kterému ne každý rozumí. Zato obrovská spousta lidí přejala ze slovníku jeho odpůrců slovo "narcis" a rádi ho v souvislosti s jeho činy užívají. Přitom zapomínají, kolik miliónů oplakávalo narcise Jacksona?

Co se týče LS, do hospody nechodím, ale stýkám se s lidmi na jiných frekventovaných místech, kde se nepodává ani boršč ani pralinky a potkávají se tam lidé opravdu "napříč spektrem". V tomhle referendu by vyšlo: " Mně je to jedno!"

Mě to ale jedno není, jsem proti Lisabonské smlouvě a proti jakémukoli prohlubování a rozšiřování EU! I jednotlivé státy U.S.A. ma jí ve své Unii větší právní svobodu a samostatnost, než budou mít evropské země v případě schválení LS nebo čehokoli tomu podobného. Držím prezidentu Klausovi palce, ať to s podporou těch, o kterých se nepíše, vydrží a snad se dočkáme britského referenda. To by byla úúúleva!!!

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

12. 10. 2009 14:42
Re: Katko!+++!

děkuji vám a přeji pěkný den, K. ;-)

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

12. 10. 2009 13:08
diskuse

Lidi, když už chcete diskutovat - proč jdete cestou nadávek a urážení lidí, kteří mají jiný názor, než vy? Hoďte argumenty a pojďme se o tom bavit -slušně, bez osočování, pomluv, nadávek...

Zajímavé, že přívaly sprosťáren chodí skoro výhradně na adresu nás, kteří máme jisté pochybnosti o Lisabonu. Naopak, na adresu zastánců vulgarity nechodí... o čem to svědčí?

0 0
možnosti
AF

Alena1.

12. 10. 2009 14:50
Re: diskuse

Vážená paní - vy nemáte pouze jisté pochybnosti vůči LS, vy používáte velice hrubé a nespravedlivé populismy, které nemají s atmosférou v EU vůbec nic společného.  

Vy sama jste od samého počátku jakoukoliv věcnou diskuzi, založenou na fakty podložených argumentech vyloučila, protože jste prostě žádné nepoužila. Pouze samá "nadsázka", jak to ve své terminologii nazýváte.

  

0 0
možnosti
AF

Alena1.

12. 10. 2009 11:13
Letušky se hlásí ke slovu....

je zajímavé, že jste zřejmě opustila "spezializaci" na vrcholnou politiku skoro ve stejné době, kdy jí byl též donucen opustit "z vůle Čunka nyní napodruhé zvolený prezident" Klaus.

Ke profesionální kvalitě vašeho blogu jsem vyjádřila již předtím a proto by mě velice zajímal směr vaší spezializace na vrcholnou politiku. Mám takové jisté podezření. Chuť pana profesora na mladé letušky a možná i pisatelky je notoricky známá.   

0 0
možnosti
JM

Hulimír

12. 10. 2009 11:53
Re: Letušky se hlásí ke slovu....

Specializací paní Kateřiny je v současnosti nacionální rasismus, jak lze vyčíst z jejích reakcí zhruba tak mezi 7-8 stránkou této diskuze. Nacionální rasisus se silnou vazbou a až fanatickým obdivem k Vůdci Václavovi řečenému špinavý dukát.....:-/

0 0
možnosti
AF

Alena1.

12. 10. 2009 11:01
Göbbels by z vás měl jistě radost

je až zarážející, jak může někdo, kdo se dle vlastních zabýval profesionálně novinařinou a dokonce se spezializací na vrcholnou politiku "sesmolit" takový pamflet bez jakehokoliv fakty podloženého argumentu. Vysvětlení, odkud se tento marxisticko-leninský populismus tohoto blogu bere, snad může být pouze to, že dáma studovala novinařinu ještě za bývalého režimu. Po přečtení mi skutečně živě před očima vyvstaly nenávistné a štvavé paroly Rudého práva. Stejná dikce, stejné překrucování a stejná nepatřičná přirovnání.

Brusel vyhlásí třetí světovou válku proti Česku - LS je nebezpečný blábol - Brusel s námi zatočí. Paní, to opravdu není ani vtipné, ani pravdivé. Největším nebezpečím demokracie byli, jsou a vždy budou populisté vašeho typu, kteří naprosto vědomě využívají hloupost, lenost a nechuť některých spoluobčanů se zabývat věci veřejnými. Zvrácené mistroství Göbbelse nikdy nedosáhnete, ale očividně se o to pilně snažíte.

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

12. 10. 2009 13:02
Re: Göbbels by z vás měl jistě radost

Asi nechápete věci, jako je nadsázka apod... A věřte, že zrovna vámi zmíněný nacistický zločinec by zrovna ze mě vzhledem k mému původu /po matce/ radost opravdu neměl...;-)

0 0
možnosti
MK

moko1

12. 10. 2009 11:00
Moc pěkně napsané

karmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.