Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
2

25474x

30. 5. 2009 9:16
PROC LZE BOUDA KASPAROVA?

A proc, kdyz uz nema slusny argument na obhajeni svych lzi,se pousti pod jinym nickem dost vulgarne do lidi kteri si s ni dovoli nesouhlasit?

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

11. 5. 2009 0:42
KDO je Krucipísek

http://sousek.blog.idnes.cz/

je možné, že tento slušně vypadající pán se tak zlovolně pouští zrovna do mě? Proč? Jaký má motiv?

0 0
možnosti
JN

madqwert

11. 5. 2009 1:09
Re: KDO je Krucipísek

nelzi porad :-©;-D

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

9. 5. 2009 0:38
Celkem zajímavé...

... Kateřina Bouda píše o tom, jak údajně někdo lže. Tedy přesně o tom, co dělá sama - viz dřívější její lži o diskuzích nediskuzích.

Mimochodem se jí dole nelíbí, že jí někdo tyká. Přitom ona sama tyká naprosto běžně a navíc to prokládá vulgárními výpady proti diskutujícím.

Tak tohle je ta SSO, ať už škola nebo stranička. Pokud za ni mluví osoba tohoto typu, a dokonce ofociálně?, tak to tam tedy musí mít pěkný personální podtlak.

Navíc tyhle agitky dost dobře nepasují na vysloveně soukromý blog autorky, jak rád zdůrazňuje. Tenhle "soukromý" blog je rádoby stranický názor. Naštěstí je známo, o jaký typ člověka jde a co tady předvádí, takže z toho vyplývá spíše ostuda té straničce, než rádoby všeznalá podpora.

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

9. 5. 2009 21:35
Re: Celkem zajímavé...

Cizím NETYKÁM, ani nepoužívám sprosté výrazy. Nelžete prosím.

Opakuji vám opět - nesnášíte mě, OK. Tak nechoďte na můj mail, ať se zbytečně nečílíte - je to nezdravé ;-)

0 0
možnosti
JS

Sab.

6. 5. 2009 8:20
Paní Kašparová

Nebudu se vyjadřovat k článku.  Jen mám takovou poznámku a otázku.

 

Jste známá tím, že máte ráda zvířata  a píšete : "Děsí mě čím dál víc neurvalý vztah člověka ke zvířatům, která se stávají věcí či zbožím. Člověk se roztahuje po Zemi a zapomíná, že tu není sám."

Petr Mach, zakládajícího člena nové Strany svobodných občanů na svých stránkách obhajuje postavení zvířete jako pouhé věci a majetku. Vychází z toho, že cokoliv zasahující do soukromého majetku a osobního využití volného času je tyranie. Tj. je proti zákonům na ochranu zvířat. „Jakkoliv může jít někdy o politováníhodné a odporné věci a jakkoliv by mohlo uspokojit city zabránit silou zneužívání zvířat – musíme bránit právo člověka chovat se iracionálně…Nevolejte e po zásazích státu…“

0 0
možnosti
JS

Sab.

6. 5. 2009 8:20
Re: Paní Kašparová

zde:

animalrights.webz.cz/jsem_barbar.htm

 

Co byste k těmto názorům řekla jako mluvčí této strany?

0 0
možnosti
S

stuk

4. 5. 2009 9:37
Lisabon ANO

Kateřino,

Lisabonská smlouva je to nejlepší co se nám může stát. Ano, omezuje naše práva ve prospěch celku a máte pravdu, že není ideální. Ale pohled na českou politickou scénu mě utvrzuje v názoru, že je mnohem lepší, tato reprezentace je vlády neschopná. a navíc bohužel neexistuje pro voliče alternativa, protože pohrdání právem, prospěchářství a neschopnost vidět dál než k našim hranicím, případně do nejbližších voleb, je společná všem našim politickým stranám. Proto mám dojem, že Evropský parlament by byl schopnější a zodpovědnější hospodář. 

A pokud jde o to právo veta, tak to není taková tragédie, ta smlouva obdahuje mechanizmus, jak bránit diktátu celkých států. ale je k tomu potřeba aby se dohodlo několik menších, což je podle mne jedině správné (tuším že 6 reprezentujících 15% obyvatel EU). Ano je tu riziko, že když 26 států bude chtít, abychom odevzdali Moravu Kypru, tak budeme muset (nebo vystoupit z EU), ale sama posuďte pravděpodobnost takového scénáře.

0 0
možnosti
C

cojanato

4. 5. 2009 10:46
Re: Lisabon ANO

R^Tak nějak to asi bude. Proč vidět všechno hned černě, že?:-)

[>-]EU

0 0
možnosti
2

25474x

4. 5. 2009 9:08
THE ICING ON THE CAKE

Katerino,vsechny Vase blogy jsou opravdovou tresnickou na dortu,bohuzel jsou k smichu i k placi zaroven.;-DR^EU

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

4. 5. 2009 23:58
Re: THE ICING ON THE CAKE

každá emoce je fajn ;-)

0 0
možnosti

haes

4. 5. 2009 7:46
EU a individuální svoboda občana

Já jsem svoje NE vyjádřil už v referendu o vstupu do EU. Už tenkrát bylo jasné, že EU znamená regulace, dotace, kvóty, směrnice, nařízení, přerozdělování ohromných prostředků, ... Vývoj v EU moje obavy jenom potvrdil.

Jo, kdyby se EU pokusila v nějaké jednoduché "euroústavě" chránit individuální svobodu občanů členských států tak, aby zabránila nástupu socialistických praktik v členských zemích, pak bych určitě řekl ANO. Jenže je tomu právě naopak. 

0 0
možnosti
2

25474x

4. 5. 2009 1:30
Katerino Boudo,

jak je mozne,ze uz nesedite na Hrade? Vzdyt Vy jste jeste chytrejsi a daleko vetsi znalec LS a cele jeji problematiky nez sam Klaus...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

4. 5. 2009 1:34
Re: Katerino Boudo,

ani já, ani vy si to nemyslíme ;-)

0 0
možnosti
C

cojanato

3. 5. 2009 21:29
Paní Katko, říká se, že "ráno moudřejší večera".

Paní Katko, popřála jste již všem dobrou noc, takže si to přečtete asi až po ránu, že?:-)

Tato diskuze je vskutku působivá, poučná a svým způsobem náročná i dosti zábavná. Dá se říci, že nudu zde nenalezneš. Vy něco stále tvrdíte, často argumentů nemaje, do konkrétních odpovědí se Vám zjevně moc nechce a často si též odporujete. U Vás mě to mrzí, jelikož jsem Vás dříve viděl trochu jinak, asi mylně.

Měl bych tedy na Vás prozatím alespoň jeden dotaz !....

O něco níže v diskuzi komusi tvrdíte, že v rámci SSO něděláte pro tuto stranu "mluvčí", přitom ve své charakteristice autora blogu píšete (sice jen v závorce), že v rámci nějakého republikového výboru strany mluvčí jste. Tak, jak to s Vámi vlastně je??

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

4. 5. 2009 0:18
Re: Paní Katko, říká se, že "ráno moudřejší večera".

No vidíte, a ještě jsem se vrátila ;-) Musela jsem jen přejet z Dačic do Prahy.

K vaší otázce: ano, jsem mluvčí Strany svobodných občanů (http://www.svobodni.cz)  - nikoliv jakési SSO, což je obchodní škola v Českých Budějovicích (http://www.sso.cz)

Diskuse se vedla hlavně o tom, že zde píšu "za peníze" - to ale není pravda. Nevykonávám placneou funkci - díky svému úspěšnému podnikání si mohu dovolit luxus stranu ještě podporovat a činím tak ráda [>-]

No a je to. Žádná záhada, že ;-)

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

3. 5. 2009 21:01
děkuji všem za pozornost

Předně děkuji všem, kdo hlasovali pro karmu V.

Mějte se tu fajn, mám ještě prácí, takže odcházím z diskuse (aby mě někdo nenapadl, že neodpovídám).

Přeji pěkný večer a dobrou noc ;-)[>-]R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.