Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kru-cipísek

11. 4. 2009 1:42
Náhubek politikům?

Ale vždyť Vy sama dáváte náhubek diskutujícím, co píšou svoje názory, jež jsou odlišné od těch vašich. Například ten opravdu kráásný článek jak hanobíte skupinu RK... zde jste také milá paní Boudo diskuzi smazala a dala tak náhubek všem, že?

Komu o čem tedy chcete kázat? Jste alibistka, škoda, že neunesete náozry někoho jiného.

Čest

0 0
možnosti

Katka B.K.

11. 4. 2009 17:01
Re: Náhubek politikům?

Tak ještě jednou - nikoho nehanobím, pouze se bráníme nesmyslnému útoku od jisté kapely, která se asi potřebovala zviditelnit na cizí úkor (ale proč na náš? My jí nic neprovedli).

Žádná diskuse nebyla smazána - je stále na svém místě: http://boudakasparova.blog.idnes.cz/c/79049/Co-vedlo-Ready-Kirken-ke-zruseni-vystoupeni.html

Tak nelži!

0 0
možnosti

etrusk

1. 4. 2009 14:05
Zdravím

A tentokrát karma bez výhrad. Jarda Roubal :-)

0 0
možnosti

katkaBK

1. 4. 2009 18:04
Re: Zdravím

díky ;-)R^

0 0
možnosti

parat

1. 4. 2009 12:38
Bojím se, že dobrý úmysl je překroucen.

A vůbec netvrdím, že tam není problém. Jenomže ze skušenosti vím, že se upálí jeden a po přesném popisu to jich udělá několik. Nastraží se bomba, krásně se to popíše a...Výsledkem je série otřesů. Střílení ve škole a další...? Prostě vymýtit hyenismus a perverzi přesným popisem je nutné. To není svoboda, ale hnus. To není  náhubkový zákon, ale obrana před perverzními novináři a perverzními čtenáři! Pokud vám někdo šíleně zabije někoho, koho máte rádi a perverzní novinář se onanuje podrobnostmi a následně úchylný čtenář, je to normální svoboda? Svoboda a perverze na nevinných je rozdíl!!!

0 0
možnosti

katkaBK

1. 4. 2009 18:06
Re: Bojím se, že dobrý úmysl je překroucen.

velmi správně jste napsal "perverzní čtenáři" - protože dokud to lidi budou chtít číst, tak to jiní lidé budou psát. Otázka nabídka-poptávky.

K vašemu emotivnému příkladu (o zabití) - tím sjem si bohužel osobně prošla a nestalo se, že by nějaký "perverzní novinář onanoval nad podrobnostmi". Je to věcí správné komunikace obou stran.

0 0
možnosti

cojanato

1. 4. 2009 12:37
Náhubek nestačí !

R^Výborně, krátce a výstižně. Karma.:-)

Už si dovolují příliš. Ty stejné nevolit, vytlačit, "vypráskat" !!

0 0
možnosti

katkaBK

1. 4. 2009 17:57
Re: Náhubek nestačí !

díky, je to přesně tak!R^

0 0
možnosti

Jarcho

1. 4. 2009 11:51
Nejlépe přečíst si to sám.

Kdo, byť i z nedbalosti, neoprávněně sdělí, zpřístupní, jinak zpracovává nebo si přisvojí osobní údaje o jiném shromážděné v průběhu trestního řízení nebo v souvislosti s výkonem veřejné správy a způsobí tím vážnou újmu na právech nebo oprávněných zájmech osoby, jíž se osobní údaje týkají, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem. Stejně bude potrestán, kdo, byť i z nedbalosti, poruší právním předpisem stanovenou povinnost mlčenlivosti tím, že sdělí nebo zpřístupní osobní údaje o jiném získané v souvislosti s výkonem svého povolání, zaměstnání nebo funkce a způsobí tím vážnou újmu na právech nebo oprávněných zájmech osoby, jíž se osobní údaje týkají. Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán,spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo spáchá-li čin uvedený ...

0 0
možnosti

forhend

1. 4. 2009 11:39
Mě více zajímá Kateřina Bouda...

To má být jméno? Bouda? Nebo apríl?...;-D

0 0
možnosti

katkaBK

1. 4. 2009 18:05
Re: Mě více zajímá Kateřina Bouda...

stokrát ohraný pokus o vtip přestává být vtipem :-/

0 0
možnosti

J. Adamec

1. 4. 2009 10:20
Mýlíte se

Skutečně byste zopakovat, co přesně se nesmí zveřejnit. Jsou to jména obětí násilných trestných činů bez jejich souhlasu (nikoli třeba jména obětí dopravních nehod - jak se někdo snaží dokazovat na zprávě o nehodě pana Dubčeka), jsou to přepisy odposlechů, které nebyly použity u soudu jako důkaz.

Takže když dostane nějaká celebritka přes hubu, tak si o tom napsat můžete, protože za váma (bulvárem) s tou důležitou zprávou přijde sama.

Odposlechy taky zveřejnit můžete, ale až po soudu - nebude tedy možné manipulovat s veřejným míněním a vytvářet tak tlak na soud.

0 0
možnosti

J. Adamec

1. 4. 2009 10:27
Re: Mýlíte se

Nebo si opravdu myslíte, že zveřejněním jména znásilněné ženy, přepadeného člověka, nebo jakkoli jinak člověka poškozeného, tomuto člověku pomůžete? Podle Vás je asi velmi užitečné, když si pachatel bude moct přečíst, kdo proti němu bude v budoucnu třeba svědčit.

0 0
možnosti

kizt

1. 4. 2009 9:57
já si myslím,že nás bloggery nemůže nějaký náhubkový zákon r

už jenom proto,že ve svých příspěvcích velmi často porušujeme i jiné zákony,dopouštíme se vulgarit a stejně jsme většinou schováni za svými nicky.Tak at´si s námi ti puncovaní pitomci dělají co chtějí,takový zákon je pro srandu králíkům.

0 0
možnosti

Saša

1. 4. 2009 9:53
Já mám velikou radost z toho zákona.

Je moc dobře, že byl vydán.

To, co dělají čeští novináři, je už totiž skutečně neúnosné.

Takové lži, polopravdy, pomluvy, nacitutrhání, štvanice a šíření nenávisti, jakou předvádí česká novinářská svoloč, ještě dějiny žádného státu nezaznamenaly.

0 0
možnosti

katkaBK

1. 4. 2009 10:02
Re: Já mám velikou radost z toho zákona.

jak kteří - novináři nejsou "zvláštní druh" lidí, jsou úplně stejní, jako celá společnost - jsou mezi nimi slušní, neslušní, chytří, hloupí, ne/solidní....

0 0
možnosti

3lipy

1. 4. 2009 9:50
Katko,

nejsme přece ovce! Tohle jim neprojde!V

0 0
možnosti

katkaBK

1. 4. 2009 10:01
Re: Katko,

Líbo, přesně takR^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS